Ημερίδα για την αραβική κουζίνα στο ΔΙΕΚ Βόλου
Με τη συμμετοχή όλων των σπουδαστών/τριών των τμημάτων Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης του ΔΙΕΚ, πραγματοποιήθηκε χθές στο εργαστήριο μαγειρικής του ΔΙΕΚ, ημερίδα για την αραβική κουζίνα.
Συγκεκριμένα, εξειδικευμένος chef της αραβικής κουζίνας μιλήσε για τις τεχνικές και τα μυστικά της ιδιαίτερης κουζίνας και έδειξε στους σπουδαστές/τριες εύγεστα αραβικά πιάτα που γίνονται εύκολα από όλους.
Η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των θεματικών εκδηλώσεων – ημερίδων που έχουν ξεκινήσει στο ΔΙΕΚ, για τον εμπλουτισμό των γνώσεων των σπουδαστών/τριών όλων των τμημάτων.
Οι καθηγητές των τμημάτων Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (κος Κατσούνας και κος Σταμάτης) που είναι μέλη του Chef’s Club Β. Ελλάδος και το ΔΙΕΚ, πρόκειται να οργανώσουν και άλλες τέτοιες ημερίδες, για τη γνωριμία με άλλες κουζίνες.