Τουριστική έκθεση Horeca
Συμμετοχή των Τμημάτων Μαγειρικής & Φιλοξενίας στην τουριστική έκθεση Horeca. Στο διαγωνισμό μαγειρικής που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης, με θέμα το χοιρινό, το Αργυρό Μετάλλιο απέσπασε ο πρωτοετής σπουδαστής του ΔΙΕΚ, Αλέξανδρος Ραμιώτης. Με βοηθό τον σπουδαστή της ειδικότητας «Βοηθός Μαγειρικής Τέχνης», Πέτρο Ζουλάλη, δημιούργησε το πιάτο «χοιρινό ψαρονέφρι γεμιστό με παρμεζάνα και προσούτο, με πουρέ σελινόριζας και λαχανικά με κρόκο κοζάνης, σάλτσα πορτοκαλιού».
Το πιάτο επιμελήθηκαν οι καθηγητές Μαγειρικής του ΔΙΕΚ, Γεωργαντζάς Κωνσταντίνος, Μέλος του Chefs Club Βορείου Ελλάδος «Ολύμπιος ΖΕΥΣ», Σταμάτης Σπύρος και Μηνετόπουλος Νίκος, οι οποίοι συνόδευσαν και τους σπουδαστές στην εκπαιδευτική εκδρομή.